Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 09:38

Επιδοτούμενα σεμινάρια εργαζομένων ΛΑΕΚ 1 - 30 του ΟΑΕΔ

 

 

To ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ σε συνεργασία με το επιμελητήριο και Επαγγελματικούς Συλλόγους της περιοχής προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια εργαζομένων, στα πλαίσια του προγράμματος ΛΑΕΚ 1 - 30 του ΟΑΕΔ.


Σκοπός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι να βελτιώσουν γνώσεις και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων - χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Τα προγράμματα είναι συνολικής διάρκειας 32 ωρών και θα υλοποιηθούν σε ώρες εκτός εργασίας (απογευματινά ή πρωινά τμήματα). 

Στα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι για τους οποίους έχει καταβληθεί στο ΙΚΑ η εργοδοτική εισφορά (0,24%) για το έτος 2016
Δικαίωμα συμμετοχής
 έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και ανήκουν σε επιχείρηση που απασχολεί με ΙΚΑ από 1 έως 25 εργαζόμενους.

 

Ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα, θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 160,00€ και βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Δικαιολογητικά:

• Φωτοτυπία ταυτότητας

• Φωτοτυπία βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού

• Φωτοτυπία νόμιμου παραστατικού που να πιστοποιεί το Α.Φ.Μ. σας

• Αντίγραφο Καρτέλας Ενσήμων ΔΥΟ μηνών (50 ένσημα κατ’ ελάχιστο) Τρέχοντος έτους (2017)

 

Θα σας παρακαλούσαμε να συμπληρωθούν οι αιτήσεις και να αποσταλούν 
είτε με fax στο
 2741021173, είτε με mail στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΛΑΕΚ 2017.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Πανούση στο 2741024464 εσωτ. 920

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 ΥΠ ΔΗΛΩΣΗ