Κάλεσμα σε επιχειρήσεις που ανήκουν στον κλάδο τροφίμων- ποτών ή / και στην ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα για συμμετοχή στο έργο ICCEE (HORIZON 2020)

0
7461
CCE – Improving Cold Chain Energy Efficiency

 

Αν η επιχείρηση σας παράγει , μεταποιεί ή δραστηριοποιείτε στο κλάδο της ψυχρής  εφοδιαστικής αλυσίδας  τροφίμων ή ποτών (γαλακτοκομικά προϊόντα, ψάρια, κατεψυγμένα τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, κρέας, χυμοί ) τότε ήδη γνωρίζεται
τις υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις.

Το έργο ICCEE εστιάζει λοιπόν στην ενεργειακή απόδοση της ψυχρής αλυσίδας εφοδιασμού

Γιατί να  συμμετάσχει η επιχείρηση μου στο έργο ICCEE; 

(συμμετοχή ως μελέτη περίπτωσης, χρήση του εργαλείου έργου που θα καταγράψει την ενεργειακή απόδοση , συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα)

Οι Εταιρείες που ενδιαφέρονται για την ενεργειακή απόδοση σε ψυχρές αλυσίδες μπορούν να συμμετάσχουν στο ICCEE για να αξιολογηθούν από ειδικούς και να μάθουν τις δυνατότητές τους να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση της αλυσίδας εφοδιασμού και να εντοπίσουν τα μη ενεργειακά οφέλη.

Επιπλέον, μπορούν να συγκριθούν με άλλους και να κατανοήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρουν τα μέτρα ενεργειακής απόδοσης για τις εταιρείες τους.

Θα αναπτυχθεί ένα ενημερωτικό δίκτυο για τη βιομηχανία που θα επιτρέπει τη μάθηση σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ και θα επιτρέπει ανταλλαγές.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται μπορούν να συμμετέχουν:

  • στις μελέτες περιπτώσεων (η επιχείρηση να αποτελέσει case study)
  • στην εφαρμογή του εργαλείου που θα δημιουργηθεί και η επιχείρηση να γίνει πρωτοπόρος ελεγκτής (pioneer tester).
  • στα ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για την ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα ( cold chain training sessions), που στοχεύουν τόσο σε ειδικούς στην ενέργεια όσο και σε μη ειδικούς, με διάρκεια περίπου μιας ημέρας, που θα πραγματοποιηθούν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (έναρξη από τον Σεπτέμβριο 2020).

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:2741024464 (924) Λάσκα Πένυ

Το ICCEE χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Horizon 2020 Συντονίζεται από το Πανεπιστήμιο της Μπρέσια με 12 εταίρους, από 9 χώρες, οι οποίοι θα δημιουργήσουν αντίκτυπο σε ολόκληρη την ΕΕ.